Põrandaküttetoru FLEXPERT-FLOOR 20x2,0 Põrandaküttetoru müük
Klikka et näha rohkem tooteid
Tooteid ei leitud

Põrandaküttetoru 20x2 mm, 480 m, FLEXPERT-FLOOR

Põrandaküttetoru FLEXPERT-FLOOR 20x2,0 mm. Põrandakütte toru rullis 480 m.

Põrandaküttetoru FLEXPERT-FLOOR on 5-kihiline PE-RT toru, mille hapnikubarjäär on kaitstud vigastuste eest ja asub toru vahekihis. Tänu kasutatud PE-RT materjalile on torul suurenenud painduvus, mis tagab hea käsitletavuse ka madalatel paigaldustemperatuuridel. Põrandaküttetoru talub rõhku kuni 6 bar ja temperatuuri kuni 70 ºC.

HIND: jooksev meeter. Müüme ainult rullina!

Rulli tarneaeg 1-2 tööpäeva. Võta ühendust müügiesindajaga »

1,27 € (KM-ga)
Toode on saadaval tellimuste jaoks
Viide:
FLEX20480
Meeldib0
Lisa soovinimekirja
Lisa võrdlusesse0
Kirjeldus

Põrandaküttetoru FLEXPERT-FLOOR toodetakse Saksamaal, toru vastab omadustelt kõikidele kehtestatud nõuetele ja standarditele.

Flexpert-Floor toruPõrandaküttetoru FLEXPERT-FLOOR on plastikust valmistatud komposiittoru koos hapnikubarjääri kihiga vastavuses DIN 4726 nõuetega põrandakütte torudele. Põhitoru ja toru välimine kiht on valmistatud kõrgendatud temperatuurivastupidavusega PE-RT* plastist, mille vahele jääb välismõjude eest kaitstud EVOH** hapnikubarjääri kiht. Need kihid on omavahel ühtseks lahutamatuks tervikuks sulandatud tööstusliku polümeerliimiga.
* PE-RT = polyethylene rised temperature
** EVOH = ethylene vinyl alcohol, copolymer

Miks hapnikubarjääri kiht peab olema kaitstud?

Korrosiooni ja katlakivi ladestumise ohud
Hapniku sisenemist suletud küttesüsteemi ehk diffusiooni läbi torude peeti kaua ebaoluliseks võrreldes teiste sisenemisvõimalustega. Aastatepikkune kogemus ja uuringud aga näitavad, et isegi väike hapnikubarjääri kihi vigastus võib tähendada korrosiooni ja katlakivi ladestumise algust. Seetõttu on 5-kihiliste kaitstud hapnikubarjääri kihiga torude kasutamine kinnistes põrandakütte süsteemides hädavajalik.

Optimaalne lahendus: FLEXPERT-FLOOR torude 5-kihiline seinakonstruktsioon välistab ümbritseva niiskuse poolt kahjustava mõju jõudmise toru hapnikubarjääri kihini. Lisaks sellele kaitseb toru välimine PE-RT kiht hapnikubarjääri EVOH kihti vigastamise eest transpordi või paigalduse käigus.

Mis on põrandaküttetoru FLEXPERT-FLOOR eelised?

Püsiv ja muuutumatu kaitse hapniku diffusiooni vastu
Isegi kokkupuutel veega on hapniku läbilaskvus FLEXPERT-FLOOR torul vähem kui 0,06 g/m²d, mis on kaugelt alla standardi DIN 4726 nõuete (0,32 g/m²d). Toru 5-kihiline konstruktsioon tagab selle, et hapnikubarjääri kiht on kindlalt kaitstud niiskuse ja vigastuste eest.

Suurenenud vastupidavus survele
Roometugevuse väsimuskatsed on näidanud, et sama seinapaksusega FLEXPERT-FLOOR torud peavad vastu suuremale sisemisele survele kui ilma hapnikubarjääri kihita torud (isegi kõrgetel temperatuuridel). EVOH kiht on vastupidav ja selle sulamispunkt on 180 ºC!

Paranenud vastupidavus vananemisele
Polümeeride vananemisprotsessi oluline faktor on pidev hapniku rünnak materjalile. FLEXPERT-FLOOR torude puhul ei toimu praktiliselt mingit hapniku vahetumist ja see on saavutatud tänu EVOH kihi kaitstusele välismõjude eest. Tänu sellele on PE-RT torude omadused veelgi paranenud.


Sertifikaadid ja standardid FLEXPERT-FLOORPõrandaküttetoru FLEXPERT-FLOOR sertifikaadid ja standardid

FLEXPERT-FLOOR torud on mõeldud kasutamiseks põranda- ja pinnakütte süsteemides ning täidavad selleks vajalikud ISO 10508 Class 4 standardi tingimused. Toru diffusioonibarjääri EVOH omadused vastavad DIN 4726 nõuetele. Torude kasutusomadused vastavad tootjapoolsele toimivusdeklaratsioonile (DoP) nr. 03 (07-09-2015).

Garantii ja ohutus

FLEXPERT-FLOOR torud, nende tootmisprotsess ja kvaliteedijuhtimissüsteem on regulaarselt sõltumatute testimisinstituutide audiitortkontrolli all. Lisaks 10-aastasele kindlustusgarantiile annab tootja FLEXPERT-FLOORtorudele omapoolse 30-aastase tootegarantii.

Maailma esimene PE-RT toru arendati välja Dow Chemical Company ja FLEXPERT-FLOOR torutootja koostöös ning esimene PE-RT toru maailmas toodeti samuti rohkem kui 25 aastat tagasi FLEXPERT-FLOOR torutootja poolt.

Toote üksikasjad
FLEX20480
Seotud tooted
Üksusi ei ole

Seaded

Menüü

Meeldivaks märgitud toodete salvestamiseks loo tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks loo tasuta konto

Logi sisse